Информация

Технологии

  Широкоформатен принтер Roland SolJet Pro III XJ-740

Серията PRO III са разработени с нови технологии , с цел по-голяма производителност, по-високо качество и по-ниска стойност на вложението.

Широчина на печата 1879 мм.

Максимална резолюция 1440 dpi.

Печат върху : PVC фолио, перфо фолио, различни видове винили, хартии, канаваци и др.

    MEGA FOAM CUTTER

Машините за рязяне на пяна може да се използват за широк спектър от приложения. Някои от най-честите включват: • обемни букви елементи за фасадна декорация панаирни щандове сценография и сценотехника за филми декори и сценичен реквизит за театър колони, стълбове, балюстри търговски щандове и витрини • всички видове опаковки  и още много други...

Максимален формат на материал: 3000 х 1300 х 1300 мм.

 

  CNC РУТЕР за 2D и 3D фрезоване и рязане

Рутерите от серията MegaCut XMD  са компютърно управлявани (CNC) машини, предназначени за рязане, пробиване, гравиране или всякакъв друг вид фрезоване на материали като EPS/XPS, дърво, шперплат, пластмаси, PCV, PlexiGlass, DiBond и "меки" метали като алуминий, мед, бронз или месинг.

Работна площ: 1250 х 2500 мм

 

   Ролков ламинатор CATENA

Многофункционална машина с възможност за едностранно и двустранно, топло и студено ламиниране и каширане до 15 mm. Възможност за обработка на стандартни офсетови и цифрови разпечатки, широкоформатни изображения и нестандартни продукти.

Работна площ: 1600 мм

 

 VersaLASER

 

CO2 лазер

Лазерният лъч се генерира във вакуум, съдържащ CO2 газ. Дължината на вълната на лъчът е 10.6µm. Енергията на лъча е концентрирана в точка с диаметър от 80 до 100µm и позволява гравиране и рязане на органични материали.

Маркиране на: Покрити метали, неръждаема стомана, анодиран алуминий, керамика, стъкло, синтетични материали, камък, гума, хартия и много други...

Работна площ: 406 х 304 мм

 

 

Режещ плотер GRAPHTEC

Удобен софтуер, прецизно водене на медии и остриета за обработката им, висок натиск и скорост. Качествените компоненти и издръжливия корпус гарантират дългогодишна работа.

Режещата глава е с вграден оптичен сензор за разпознаване на маркери поставени при печат. Възможността за рязане по контур дава изключителна прецизност дори при най-сложни елементи.

Работна ширина: 593 мм

Ролков ламинатор CATENA

Машина за едностранно и двустранно, топло и студено ламиниране и каширане до 5 mm. Утвърдена в опита,популярна и достъпна, Catena единственото сигурно решение за довършителна обработка на малки и средни тиражи цифров печат.

Работна ширина: 320 мм

 

Цветни и чернобели цифрови машини XEROX

Разполагаме с XEROX DC12, WorkCentre 45, WorkCentre 55 и WorkCentre 35.

Можем да отпечатваме и копираме голям брой цветни и чернобели тиражи за кратко време.

Използваме разнообразни машини за довършителни работи - телбодачки, перфоратори, сгъвачки, биговачки, машини за подвързване и др.

Това ни позволява да предложим голямо разнообразие от печатни изделия.

 

 

 

 Машини за сублимация

Сублимационният дигитален трансферен печат е технология с широко практическо приложение  - от декорирането на единични бройки чаши, фланелки или сувенири в местното фото-ателие, до серийната продукция на облекла, спортни екипи, престилки, бебешки стоки, сърфове, ски, сноубордове, каски и др.                       

 

 

 Машини за рязане

Важна част от довършителните работи е рязането на различни видове материали.

Рязане на метални листи: висока точност дори и при малки размери при рязане на метални, алуминиеви, пластмасови тънки листи.

Рязане на хартия: довършителна операция при дигиталния и офсетовия печат.

Рязане на фолиа и винили.                      

 

 

  Помещения за изработка на метални, алуминиеви

  и светещи реклами

 

  

 Помещенията са оборудвани с необходимите за целта машини: за рязане на алуминий и метал, електрожени и CO заварки, Пробивни машини, стяги, шмиргели и др.

 

 

 

 

 

Абонамент за промоции


Вход в системата

  • потребителско име*
  • парола*
  • запомни ме

  • забравена парола Регистрация